GUIA PER A LA ALIMENTACIO SALUDABLE EN L'ETAPA ESCOLAR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
R.C.Serveis, ha assistit a la presentació per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, de la GUIA PER A l'ALIMENTACIÓ SALUDABLE EN L'ETAPA ESCOLAR, realitzat dijous passat 19/04/2018.
La presentació ha estat a càrrec de la Sra. Gemma Salvador, dietista-nutricionista de l'Agència de Salut Pública de Catalunya i ha comptat amb la presència del Sr. Francesc Ribot, regidor de Badalona Justa i Inclusiva.
 
La presentació està dirigida a equips directius i responsables de centres educatius, AMPAS i empreses de restauració que gestionen menjadors escolars.

S'ha posat l'accent en la necessitat de conscienciar a totes les persones que intervenen a l'educació dels nens, que  la dieta Mediterrània és una bona manera de mantenir-nos sans.
 
Ha estat una jornada molt interessant que ens permetrà confeccionar els nostres menús amb les directrius que ens indica el departament de salut,  incloent els nostres plats ecològics, de proximitat, i cuina casolana, que ens caracteritza.
 
 
 
 
 

menjarsecologics.blogspot.com

RC Serveis, som una empresa familiar i catalana de restauració col•lectiva amb més de 30 anys d'experiència en el sector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada